Zeto

Cloud forum

Ligesom så mange andre trends før cloud, er cloud ganske hypet. De fleste leverandører er ivrige efter at klistre mærkatet “cloud” på deres løsninger, og det virker til at alle - både i og udenfor IT afdelingerne - kender til cloud.

Men hvad er cloud-baserede løsninger egentlig for en størrelse? Hvad kan de? Hvad kan de ikke? Og hvad der måske er mest interessant - hvad mener danske virksomheder om cloud, og hvad gør de?

For at diskutere disse og mange andre spørgsmål, er gruppen “Cloud Forum” blevet sat i verden.

Gruppen består af medlemmer fra en række af de største danske virksomheder, som hver især besidder en god portion strategisk forståelse og teknisk indsigt. De kender deres virksomheder, og de ved hvordan IT understøtter forretningsprocesserne.Derfor har de også cloud-baserede løsninger helt inde på livet, og har gjort sig både gode og dårlige erfaringer. Det er disse erfaringer Cloud Forum handler om, og fire gange om året mødes gruppen og diskuterer deres erfaringer, til fælles gavn og inspiration.

Det er desudens gruppens ønske at disse erfaringer skal komme andre danske virksomheder til gode, og derfor udgives efter hvert møde et offentligt tilgængeligt whitepaper, som opsummerer essensen af de erfaringer der blev talt om på hvert møde.

 

WHITEPAPERs

Her kan du hente alle publicerede whitepapers fra gruppens møder:


Møde 1: April 2014
SeDownload
Møde 2: September 2014
SeDownload

 

Adgang til whitepapers

Venligst indtast kontaktinformationer for at se/downloade whitepapers.

Mange tak!
Du har nu adgang til vores whitepapers.